Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 08:52
Mourinho stikker til Tottenham: Jeg har vundet 25 og et halvt trofæ

Jose Mourinho lægger ikke skjul på, at han er træt af, at han ikke fik lov til at være manager for Tottenham i Carabao Cup-finalen.


Jose Mourinho fik ført Tottenham til en sjælden finaleplads, da de kvalificerede sig til Carabao Cup-finalen.

Portugiseren fik dog ikke mulighed for at vinde trofæet.

Han blev nemlig fyret få dage før finalen, og det nager ham. 

- Jeg har vundet 25 og et halvt trofæ i min karriere. Den halve er den finale, jeg ikke spillede med Tottenham, siger Jose Mourinho ifølge Daily Mail.

- En finale er altid speciel. Uanset om det er den første eller den 20. finale eller den 50. finale. En finale er altid en drøm, men en finale på Wembley er mere end en drøm. At vinde et trofæ med en klub, som ikke vinder så meget, er en dobbelt drøm.

- På en lidt sjov måde vil jeg sige, at jeg har vundet 25 og et halvt trofæ, fordi det definerer min karriere. Jeg fik ikke lov til at spille en finale, som jeg havde fortjent at spille, lyder det fra Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED