Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 11:44
Mourinho spår stor EM-rolle for engelsk talent: Har noget Lampard over sig

Med en alder af blot 17 år er Jude Bellingham blandt EM-slutrundens yngste spillere, men José Mourinho tror på teenageren fra Borussia Dortmund


Jude Bellingham var blot lige fyldt 17 år, da han sidste sommer tog springet fra Birmingham til selveste Borussia Dortmund, men den unge midtbanespiller har været ustoppelig siden. 

En fornem debutsæson i det tyske bød på hele 46 optrædener, og undervejs blev det også til fire landskampe for England. Nu er han med til EM, og José Mourinho spår ham en vigtig rolle for The Three Lions.

- Jude Bellingham bliver afgørende for England i den her turnering. Det er jeg overbevist om, skriver portugiseren ifølge Football365 i The Sun.

- Og selvom det er meget farligt at sammenligne spillere - især når du sammenligner med top-topspillere -, så mener jeg, at Bellingham har noget Frank Lampard over sig.

- Lampard skyder 10 gange og scorer ni mål, han rammer altid målet. Men den her knægt kan også score fra distancen. Han forsvarer godt for en midtbanespiller, men har også potentialet til at være offensiv.

- Jeg kan rigtig godt lide ham. Han er en boks-til-boks spiller af den gammeldags slags, tilføjer Mourinho, der samtidig pointerer, at Bellingham ikke bør starte dagens kamp mod Kroatien på grund af presset på holdet.

England-Kroatien spilles i dag kl. 15.00. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE