Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 20:44
Mourinho skifter fokus til Europa League: Top fire ser meget svært ud

Tottenham tabte igen søndag, og nu erkender Spurs-manageren, at Champions League-kvalifikation nok bedst kan ske gennem Europa League


Søndag blev det til fem nederlag i de seneste seks Premier League-kampe for Tottenham, da West Ham sendte London-naboerne hjem med et 1-2 resultat. 

Derfor befinder Spurs sig nu helt nede niendepladsen i tabellen med ni point op til netop West Ham på den fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons Champions League-turnering. 

Og manager José Mourinho anerkender da nu også, at en top fire-placering ser særdeles usandsynligt ud.

- Før kampen kiggede jeg ikke på tabellen. Jeg kiggede på kampen og målet var at vinde. Og når man vinder, kigger man på tabellen og ser, hvor man er. Det er meget svært at tænke på top fire nu. De øverste fire, fem, seks hold tager alle point, udtaler portugiseren ifølge BBC.

- Det bliver meget meget svært. Europa League er en stor motivation for at få en Champions League-plads og et trofæ på samme tid, tilføjer Mourinho.

Tottenham er i øjeblikket i gang med en knockout-kamp over to omgange mod østrigske Wolfsberger i den europæiske turnering. Her vandt de 4-0 i første opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED