Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2021 10:04
Mourinho sætter spørgsmålstegn ved Bale-opslag: Det er helt forkert

José Mourinho mener, at Gareth Bales opslag på de sociale medier er modsigende af, hvordan virkeligheden ser ud.


Gareth Bale lagde for fire dage siden et billede ud på Instagram med ordene: "Good session today", men det opslag er modsigende i forhold til virkeligheden, fortæller manager José Mourinho. 

Bale har haft en turbolent tid i Tottenham efter skiftet fra Real Madrid, hvor han for det meste har siddet ude med skader. 

Waliseren var ikke med i onsdagens FA-Cup kamp mod Everton grundet problemer med bentøjet, selvom han lagde et billede op på de sociale medier tirsdag, hvor han ellers trænede med. 

Mourinho fortalte forud mødet mod Manchester City, at Bales opslag ikke er virkeligheden. 

- Det er modsigende mellem opslaget og virkeligheden, foralte Mourinho fredag ifølge BBC. 

- Siden begyndelsen af sæsonen forsøger jeg at være meget privat og holde tingene internt, men jeg følte, at jeg var nødt til tackle denne situation. 

- Jeg ved ikke, om opslaget var ikke hans ansvar, men det sagde 'træningen var fantastisk og jeg er klar', og det er helt forkert, mener Mourinho. 

Den portugisiske træner tilføjede, at Bale havde spurgt efter en scanning, da han følte, der var et problem, men at scanning ikke viste tegn på nogen form for skade. 

31-årige Gareth Bale har kun startet inde i to kampe siden skiftet til Tottenham. Seneste optræden var den 31. januar. 

Se opslaget nedenfor. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED