AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 09:31
Mourinho regner med at Real Madrid redder ham fra Manchester United-mareridt

Ifølge Evening Standard er José Mourinho udmærket klar over, at Real Madrid ønsker ham tilbage på Bernabeu, skulle chancen byde sig.


Det kan godt være, at José Mourinhos karriere som Manchester United-træner hænger i en tynd tråd, men den portugisiske træner er overbevist om, at han har en livline i form af Real Madrid.

Det skriver Evening Standard onsdag.

José Mourinho forlod den spanske kongeklub for fem år siden, men er stadig en favorit for Real Madrid-præsidenten Florentino Perez.  Ifølge den engelske avis skulle man ikke spørge Perez to gange, om han ville være åben overfor portugiserens tilbagevenden til Bernabeu, hvilket Mourinho angiveligt godt er klar over.

Mourinho har tidligere offentligt udtalt, at han ønsker at se sin Manchester United-kontrakt ud - og måske endda forlænge den efter 2020 - men omvendt har han heller ikke lagt beslag på sine frustrationer over Manchester United-ledelsens ageren, eller mangel på samme, på sommertransfermarkedet.

Spørgsmålet er, hvor meget værre det skal blive, før Manchester United-ledelsen bliver nødt til at tage aktion og fyre Mourinho. Både David Moyes og Louis Van Gaal fik en fyreseddel med posten, da de ikke formåede at sikre The Red Devils deltagelse i Champions League.

I øjeblikket er Manchester United otte point efter Arsenal på fjerdepladsen i Premier League-tabellen, så selvom det ikke er en umulig opgave, er det en kamp opad bakke. 

Skulle Mourinho kapitulere, tyder det dog som bekendt på, at han har en udvej i form af Real Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED