Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 08:20
Mourinho på rov: Tottenham er nu favoritter til at hente United-profil

Sky Sports skriver, at Tottenham leder rækken over potentielle bejlere til Dean Henderson til sommer.


Dean Henderson skulle have meddelt Manchester United, at han ikke finder sig i endnu en sæson som andetvalg til målmandsposten, og at han derfor ønsker at forlade Old Trafford, hvis ikke situationen står til at ændre sig til sommer. Det skrev blandt andre Manchester Evening News sidste uge.

Det er sød musik for José Mourinho og Tottenham, for ifølge Sky Sports er det The Lilywhites, som lige nu storfavoritter til at signe den 23-årige målmand, skulle han forlade Manchester United.

Tottenham er på udkig efter en afløser for Hugo Lloris, hvis kontrakt nærmer sig sine sidste 12 måneder, og Mourinho skulle være stor beundrer af Henderson.

Dortmund skulle også udvise interesse i Henderson, og får han ikke sit ønske om at blive førstevalg for Manchester United opfyldt, skulle han ikke have nogle kvaler med enten at skifte til Tottenham eller det tyske storhold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED