Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 17:37
Mourinho om Uniteds sæson: Den har været dårlig

José Mourinho ville aldrig have kaldt Manchester Uniteds sæson god, hvis han stadig havde stået i spidsen for klubben.


En andenplads i Premier League samt en finaleplads i Europa League er ikke noget, man ville kunne have kaldt en succes under José Mourinhos Manchester United-mandskab. Det fortæller den portugisiske manager, der nu står i spidsen for Roma, i et interview med talkshow-værten James Corden til The Sun.

- Da vi vandt tre trofæer i min første sæson, efterspurgte jeg flere spillere, fordi jeg ikke følte, vi havde nok til at tage næste skridt. I denne sæson siger folk; Flot sæson, i sluttede på andenpladsen. Jeg ville sige; "Vi sluttede på andenpladsen, det har været en dårlig sæson," siger Mourinho til The Sun.

Men selvom det er efterhånden er nogle år siden, at Mourinho sidst vandt et større trofæ, mener manden selv, at forventningerne nok bare er større til ham end til en manager som Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg kan godt lide Manchester United, deres fans var fantastiske over for mig. Jeg synes, det er godt for dem, at en andenplads ses som noget positivt, men for mig er niveauet til forventningerne fra medierne helt anderledes, siger Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED