Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:06:2021 20:59
Mourinho om engelske målmænd: De er ikke fænomenale - endnu

Jose Mourinho føler ikke, at de engelske målmænd er blandt de bedste i verden, men Dean Henderson har potentialet til det.


Forud for sommerens EM-slutrunde ser Jose Mourinho nærmere på de engelske målmænd.

Han mener ikke, at de er blandt de bedste i verden, men han ser et stort potentiale i Dean Henderson, som også kan se få pladsen som førstemålmand i Manchester United. 

Dean Henderson så ud til at være Ole Gunnar Solskjærs førstevalg i slutningen af sæsonen, og ifølge Jose Mourinho er den engelske målmand også klar til den store opgave.

- Jeg synes, de er gode målmænd. Jeg synes ikke, de er fænomenale målmand - eller omkring Dean Henderson, så er han ikke endnu. Når jeg siger det, så mener jeg, at han bliver det, siger Mourinho til The Times.

- Jeg mødte ham i Manchester United, da han var en ung knægt. Jeg kan huske, at han spurgte mig om at blive udlejet. Han sagde: "Når jeg kommer tilbage, så vil jeg være nummer et".

- Det sagde han, da han var fjerdevalg. Han er en knægt med en fantastisk selvtillid, og han er klar til at være fast mand, lyder det fra Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED