Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 20:31
Mourinho: Ndombeles beviser, at døren er åben for alle

Ndombeles forandring er et bevis på, at døren altid er åben for spillere, der vil ændre tingene i Tottenham.


Tanguy Ndombeles Tottenham-karriere var i sidste sæson under overvejelse, men midtbanespilleren er nu fast mand i London-klubben, hvor han endda scorede et formidabelt mål til at sikre sejren mod Sheffield United søndag eftermiddag. 

Ndombeles genopblomstring er et bevis på, at døren er åben for spillerne for at ændre tingene i klubben, mener José Mourinho. 

- Jeg har trænet i mange år, og jeg har trykt sige, at hvis en spiller ikke spiller godt, er det vedkommendes egen ansvar. Når spilleren så efterfølgende ændrer tingene og spiller på et højt niveau, er det også spillerens ansvar, fortæller Mourinho til SkySport. 

- Med mig, så er døren altid åben, også efter en svær periode sidste sæson. Døren er altid åben, når en spiller vil i samme retning som holdet. Holdet er på den anden side af døren, så hvis en spiller vil igennem, er den åben, siger han. 

Den portigusiske manager var også rigtig tilfreds med Ndombeles præstation mod Sheffield United. 

- Målet var fantastisk, men jeg er ligeglad med målet. Jeg går op i præstationen, og den var rigtig god. Jeg er meget tilfreds med, at han spiller på så højt et niveau, afslutter Mourinho. 

Tottenham vandt med 3-1 ude over Sheffield, hvor Aurier, Kane og Ndombele kom på måltavlen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED