AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 10:06
Mourinho: Mine spiller må ikke se Bayern-nederlaget

José Mourinho har indrømmet, at hans spillere ikke har set nederlaget til Bayern München.


Nogle gange sker det, at man kommer ud fra noget, der minder om en traumatisk oplevelse – også som fodboldspiller, og så er der to muligheder: At arbejde med det eller fortrænge det.

Sådan er det tilfældet med José Mourinho og portugiserens Spurs-spillere, der tabte massivt til Bayern i Champions League på hjemmebane.

Godt nok var det Mauricio Pochettino, der dengang stod i spidsen, men alligevel har Mourinho ifølge Goal forbudt sine spillere at se videoklip fra nederlaget.

Det skriver mediet denne onsdag formiddag.

- Jeg forbyder ethvert billede af det. Jeg har set det nogle gange. Mig og trænerne analyserer ethvert aspekt af det, men ikke ét billede til gutterne. Ikke ét, sagde Mourinho. 

- Vi vil fokusere mere på os end på Bayern. Vi vil forsøge at udvikle en model med forskellige folk, faser og forskellige faser.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED