AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 18:59
Mourinho med forrygende kommentar til Kompany

Den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager José Mourinho tog pis på Vincent Kompany i Sky Sports’ studie forud for Liverpool-Manchester City.


José Mourinho mener, at Chelsea hjalp Manchester City og Vincent Kompany til at vinde mesterskabet over Liverpool i sæsonen 2013/2014.

Liverpool var tæt på at vinde Premier League-titlen for første gang under Brendan Rodgers for fem år siden, men et 2-0-nederlag til Mourinhos Chelsea på Anfield stoppede det håb for Liverpool.

I stedet var det Manchester City med Kompany på holdet, der vandt mesterskabet, og José Mourinho kunne ikke dy sig til at lade være med at joke med den tidligere City-kaptajn, da de begge var i Sky Sports’ studie til optakten før Liverpool-Manchester City.

- Da jeg gav dig titlen, sagde du aldrig tak, da jeg gav dig titlen ved at vinde her (Anfield, red.), ringede du ikke engang til mig for at sige tak, sagde Mourinho til Sky Sports ifølge Football.London.

Mourinho forklarede desuden i studiet, at forskellen mellem det nuværende Liverpool og Manchester City ikke er så stort, som det var i 2014.

- Manchester City var det bedste hold, Liverpool var ikke det bedste hold, de var der næsten, men City var bedre. I øjeblikket synes jeg ikke, at der er nogen forskel i niveau blandt de to.

- Manchester City er de engelske mestre, Liverpool er europæiske mestre, de ved, hvordan man vinder, de ved, hvordan man håndterer pres, så dagens kamp er meget, meget vigtig, for efter i dag, hvis forskellen er tre eller seks point, så er det åbent. Hvis forskellen er ni point, så er det ovre ifølge mig, sagde Mourinho med henvisning til, at han mener, at Liverpool sikrer sig mesterskabet ved at besejre Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED