AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 10:26
Mourinho: Klopp får det elendigt hvis han taber sin tredje finale

José Mourinho har svært ved at forestille sig, hvordan Jürgen Klopp må få det, hvis han for tredje gang skulle tabe en Champions League-finale.


Hverken Jürgen Klopp eller Mauricio Pochettino har endnu vundet et trofæ med deres respektive klubber,  men de har begge chancen ved dette års Champions League-finale.

Men ligeså sikkert som det er,  at en vinder bliver kronet,  ligeså sikkert er det,  at én af de to trænere atter må forlade finalen som både tabere og trofæløse.

Og José Mourinho vil nødigt forestille sig,  hvordan Jürgen Klopp må føle,  hvis det skulle blive ham igen.

- Jürgen kommer til at spille sin tredje finale, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan det vil være for ham at spille tre Champions League-finaler uden at vinde, siger Mourinho til L'Equipe.

- Jeg sætter pris på det arbejde, som både Mauricio og Jürgen har foretaget sig.  Begge fortjener at vinde noget stort, og der er intet større end at vinde Champions League,  men en af dem vil tabe.

Klopp har stået i to Champions League-finaler gennem trænerkarrieren.  Sidste sæson og tilbage i 2013,  hvor hans Dortmund-mandskab blev besejret af Bayern München.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED