AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 13:58
Mourinho kan få ønske opfyldt: Tottenham er blevet tilbudt Barca-profil

Samuel Umtiti er blevet tilbudt til Tottenham, skriver The Telegraph.


Lige nu er José Mourinho og Daniel Levy formentligt ligeså bekymrede for offensiven efter Harry Kanes langtidsskade, men inden januartransfervinduet skulle det særligt have været en eller flere defensive signings, som portugiseren ønskede.

Nu kan Mourinho få ønsket opfyldt, for FC Barcelona har ifølge The Telegraph tilbudt Londonklubben muligheden for at signe Samuel Umtiti.

Det er småt med detaljer om tilbuddet, og det fremgår ikke, om José Mourinho ønsker den franske verdensmester eller ej.  Han skulle dog være på udkig efter en ny central forsvarsspiller, men om franskmanden - og potentielt prisen - er den rette, må vi vente med at se.

Umtiti har lidt af flere langtidsskader og er ikke længere fast mand for FC Barcelona, hvor hvem han blot har spillet fem kampe for i La Liga denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED