Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 08:52
Mourinho kårer: Dette er verdens bedste midterforsvarer

José Mourinho har i sin optakt til EM sat navn på den spiller, som han anser som verdens bedste midterforsvarer.


Portugal har måske verdens bedste offensive stjerne i front med Cristiano Ronaldo, men de har i hvert fald verdens bedste midtstopper i form af Ruben Dias. Det mener José Mourinho, der har vurderet de europæiske nationers chancer for at vinde guldet til EM.

Med Dias står Mourinhos fædreland en god chance, mener manden selv.

- Ruben Dias er den bedste midterforsvarer i verden lige nu. Med sit skifte til Premier League og Manchester City opnår han også et helt nyt niveau af viden, og han er bare fantastisk. Samtidigt har han en masse erfaring ved siden af sig i form af Pepe, siger Mourinho til The Sun.

Portugal er havnet i dødsgruppen, Gruppe F, sammen med Frankrig, Tyskland og Ungarn. Konkurrencen er så hård, at det ikke ville overraske Mourinho, hvis Portugal måtte pakke sine tasker og rejse hjem allerede efter gruppespillet.

- Det er en svær gruppe, så hvis du fortalte mig, at Portugal ville blive slået ud, ville jeg ikke blie overrasket. Så det er en utrolig situation, vi står i, men går vi videre, er vi også i stand til at gå hele vejen, siger Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED