AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 09:27
Mourinho: Jeg er glad for min trup

Ifølge manden selv er han ikke så frustreret over sin nuværende trup, som medierne får det til at lyde som om.


Deadline Day endte uden nogen nye Manchester United-signings, selvom klubben efterhånden har været kædet sammen med alle midterforsvarere under solen.

Men selvom det umiddelbart har været et frustrerende transfervindue for Manchester United, som har hentet Fred, Diogo Dalot og Lee Grant, insisterer Mourinho på, at han er tilfreds med truppen, han har til rådighed.

Jeg har mine spillere, og jeg kan lide mine spillere. Jeg kan lide at arbejde med mine spillere, og en løgn gentaget 1000 gange, er stadig en løgn, men folks opfatter det som sandt, siger Mourinho, som mener, medierne har blæst hans frustration ud af proportion.

- Jeg nød sidste sæson og kampen om at ende, hvor vi endte – klubbens bedste position i fem år. Jeg kommer også til at nyde den kommende sæson, fortæller Mourinho.

Men om Mourinho og Manchester United kan vinde mesterskabet med den nuværende trup, nægter træneren at forholde sig til på nuværende tidspunkt.

- I slutningen af november eller december har I ikke brug for ord, men da kan I se, hvem der er favoritter til at tage titlen, men i øjeblikket er ord ikke vigtige. Lad os spille fodbold og så se til den tid, siger Mourinho, hvis mandskab åbner sæsonen på Old Trafford fredag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED