AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 16:17
Mourinho: Jeg er blevet en bedre træner nu

Den nyudnævnte Tottenham-træner mener, det har været fint med en pause fra fodbolden.


Spoiler alert: Hvis du tænker, dette bliver en klassisk Mourinho-historie, hvor portugiseren kommer med en arrogant eller nonchalant udtalelse om, hvordan han er verdens bedste træner, så bliver du skuffet.

For jo, José Mourinho synes, han er blevet en bedre manager efter at have stået uden job i næsten et år, men det var alligevel en ydmyg mand, der i dag holdt sin første pressekonference som træner for Tottenham.

- Jeg synes, jeg er blevet en bedre manager. Du er, hvad du er, men jeg synes, jeg har haft tid til at tænke nogle ting igennem, sagde portugiseren.

- Jeg indså, at jeg gennem karrieren har lavet visse fejl, som jeg ikke vil lave igen. Jeg kommer til at lave nye fejl, og jeg er ydmyg.

Men foruden at kunne reflektere over sine egne fejl, så føler The Special One også, at han overtager sit nue job velforberedt.

- De seneste 11 måneder er blevet brugt på at tænke og forberede sig. Du mister aldrig din egen DNA, for du er, hvad du er - på godt og på ondt. Jeg ved, at jeg har lavet fejl, men jeg er lykkelig for at være tilbage, udtalte Mourinho.

Særligt fordi truppen, han har arvet fra fra Mauricio Pochettino, er én, Mourinho er særdeles tilfreds med.

- Den bedste gave er de spillere, som allerede er i klubben. Jeg har ikke brug for nye spillere. Jeg skal bare lære mine egne bedre at kende, sagde Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED