Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 16:04
Mourinho inden Guardiola-møde: Vi er i en bedre position end City

José Mourinho har fået gang i tingene i Tottenham, og lørdag venter et opgør mod ærkerivalen Pep Guardiola og hans Manchester City


Med 17 point efter de første otte spillerunder indtager Tottenham pt. Premier Leagues andenplads. Det er en markant bedre position end den Spurs befandt sig i hele sidste sæson, og holdet ser ud til at fungere en hel del bedre under manager José Mourinho. 

Portugiseren har blandt andet ledt dem til en utrolig 6-1 sejr ude mod hans tidligere klub, Manchester United, og nu gælder det så et besøg fra Pep Guardiolas Manchester City. De to managere har en lang indbyrdes historie, og Mourinho mener, at pilen for tiden peger opad for ham.

- Vi er et bedre hold, og det er Manchester City også, udtaler han til Sky Sports.

- I sidste sæson kæmpede vi for at overleve. Nu har holdet en anden profil. Vi er et bedre hold med flere løsninger. 

- Vi er i en bedre position end City, men de stiler klart efter at blive mestre. Og vi vil vinde den næste kamp. Vi vil vinde i morgen, slår Mourinho fast.

Der er kampstart i London kl. 18.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED