Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 08:14
Mourinho havde planlagt det hele: Husker du hans sammenstød med Pogba?

José Mourinho valgte bevidst at konfrontere Paul Pogba for rullende kameraer tilbage i 2018.


José Mourinho vidste, at han ville skabe en scene for rullende kameraer, da han i slutningen af september 2018 valgte at konfrontere Paul Pogba på Manchester Uniteds træningsbane. Det skriver The Athletic.

På daværende tidspunkt var forholdet mellem spiller og manager allerede godt i gang med at degenerere, og den 26. september var portugiseren stadig rasende over, at franskmanden havde lagt en glad video på Instagram kort efter klubbens skuffende nederlag til Derby County i Carabao Cuppen.

Derfor fangede et kamerahold fra Sky Sports pludselig en iskold samtale mellem Mourinho og Pogba på træningsbanen, hvor man tydeligt kunne se, hvordan midtbanespilleren var rystet over The Special Ones metoder.

Og det var med overlæg, at Mourinho valgte at konfrontere Pogba og udspørge ham om videoklippet på Instagram, mens dramaet blev optaget, fortæller en kilde til The Athletic.

- Det var et spørgsmål om at skyde skylden over på en anden. Sammenstødet var planlagt, for José snakkede med Paul i omklædningsrummet, inden de gik ud på banen, så han kunne have gjort det der, fortæller en unavngiven kilde til mediet.

- Det var for at lede opmærksomheden over på noget andet end nederlaget til Derby County. Det er 100 procent sikkert.

I kan se en bid af optagelserne fra dengang i tweetet herunder:

 

José Mourinho og Tottenham får besøg af Manchester United og formentlig Paul Pogba fra start i søndagens storkamp klokken 17.30.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED