Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 11:58
Mourinho har "verdens bedste træningsmetoder" - men spillerne hader dem

The Athletic skriver, at José Mourinho er godt på vej til at miste en stor andel af omklædningsrummet.


Det er ikke alle Tottenham-spillere, der har vendt sig imod José Mourinho, men et stadig stigende antal spillere bliver fortsat mere og mere utilfredse med portugiserens træningsmetoder.

Mourinho udtalte ellers efter seneste nederlag til West Ham, at hans "metoder er de bedste i verden," men den opfattelser deler en stor andel af spillerne ikke. Det skriver The Athletic.

Der er særligt tre ting, som går store dele af Tottenham-truppen på; der er alt for meget fokus på defensiven til træning, man er alt for fokuseret på at træne efter sin næste modstander, og træningssessionerne mangler samme intensitet som under forgængeren Mauricio Pochettino.

Ifølge The Athletic skulle flere Spurs-spillere føle, at Mourinho helt negligerer at træne offensive bevægelser og kombinationer, og i stedet for at fokusere på eget spil, omhandler træning oftest næste spilledags modstander.

Forud for kampen mod Liverpool skulle Mourinho eksempelvis have besluttet, at en træningsdag skulle bruges på at forsvare sig imod de indkast fra The Reds.

Under Pochettino plejede The Lilywhites at være et af de hold, der løb mest og pressede mere intenst end de fleste andre Premier League-hold. Det var takket være hårde træningspas, men de eksisterer åbenbart ikke længere, og det er åbenbart nået til et punkt, hvor spillerne ville foretrække mere fysisk krævende træningssessioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED