Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 17:58
Mourinho: Han var sidste brik i Liverpools puslespil

Den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager José Mourinho mener, at den brasilianske målmand Alisson var den sidste vigtige brik i Liverpools puslespil.


José Mourinho mener, at målmanden var nødvendig for, at Liverpool kunne begynde at vinde titler. Portugiseren ser Alisson som en nødvendig opgradering til en klar svaghed, Liverpool havde før på målmandsposten med Loris Karius.

Den 67 millioner pund dyre målmand skinnede igennem i sidste sæson, hvor Liverpool vandt Champions League, og han var ifølge Mourinho den vigtigste grund til, at Klopps mandskab var i stand til at tage det trofæ.

- Jeg synes, at han var den sidste brik i puslespillet, sagde Mourinho til Sky Sports ifølge Independent.

- For to sæsoner siden, hvor Liverpool var stærke, kæmpede de for titler, men de nåede dem ikke, og du kunne mærke, når de nåede finalen, at svagheden var der (i Karius).

- Den dreng var ikke på Liverpool-niveau, så de gik efter en af de bedste i verden. Det samme de gjorde med Virgil van Dijk.

- Ingen tvivl om, at han var sidste brik i puslespillet.

Mourinho havde også tid til at hylde Virgil van Dijk som den bedste midterforsvarer i Premier League.

- At kalde ham den bedste i verden ville ikke være fair over for nogle fantastiske midterforsvarere, insisterede Mourinho.

- Men i Engelsk fodbold er han helt sikkert den bedste, han har alt, det er næsten umuligt at finde en svaghed i hans spil.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED