Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 18:43
Mourinho hader VAR: Nu vil jeg acceptere menneskelige fejl

Jose Mourinho lægger ikke skjul på, at han bestemt ikke er fortaler for VAR.


Efter introduktionen af VAR har det været et samtaleemne efter hver Premier League-runde. 

Denne uge har ikke været nogen undtagelse, hvor det især var i medierne efter Merseyside-derbyet mellem Everton og Liverpool, da Jordan Pickford slap uden straf efter en tackling på Virgil van Dijk, der står til at misse resten af sæsonen.

Jose Mourinho er ikke tilhænger af VAR, og selvom han har været efter dommere, da det ikke var indført, så accepterede han de menneskelige fejl. Med VAR kan han ikke acceptere, at der er fejl.

- Uden VAR er der situationer på banen, hvor dommeren vil lave menneskelige fejl. Hvis man kender mig ret, så var det svært for mig at acceptere menneskeligefejl, men jeg har lært, at jeg i dag altid vil acceptere menneskelige fejl, siger Jose Mourinho ifølge Daily Mirror.

- Hvis dommeren laver en fejl, så forstår vi det, fordi kampen foregår med 100 km/t, men hvordan kan VAR lave fejl? Det gælder situationen med Pickford. Det er VAR - ikke dommeren, lyder det fra Jose Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED