AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 15:56
Mourinho giver sit bud på Manchester Uniteds slutplacering

José Mourinho tror ikke på, at Manchester United kan konkurrere med Liverpool og Manchester City.


Den excentriske topmanager José Mourinho tror, at Manchester United vil slutte mellem fjerde- og sjettepladsen i Premier League i denne sæson, hvor han tilføjede, at de ikke er i stand til at slutte i top-2.

Manchester United sluttede i sidste sæson på sjettepladsen i Premier League og kvalificerede sig dermed til Europa League, og altså ikke til det forjættede land Champions League.

Ole Gunnar Solskjær er under pres til at få Manchester United til at kvalificere sig til Champions League. Mourinho, der blev afløst af Solskjær, mener, at det bør være deres mål for sæsonen, ikke at konkurrere med Manchester City og Liverpool.

- Jeg tror, at det er meget vigtigt, at deres mål er klare for alle. Hvad er målene for denne klub? Udefra set tror jeg, at de vil slutte mellem fire og sejs, sagde José Mourinho til Sky Sports, skriver Daily Mirror.

- Det er mit syn, og jeg tror naturligvis ikke, at de er i stand til at kæmpe med om top-2.

- Jeg synes, at det vil være en god præstation at slutte i top-4 og komme tilbage til Champions League.

- Det er derfor, at jeg synes, at det er vigtigt for alle at dele og blive enige om målene for sæsonen.

Manchester United er i skrivende stund bagud 1-0 til West Ham ved halvleg i søndagens Premier League-opgør.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED