AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 10:13
Mourinho forsvarer provokation: Jeg blev hånet i 90 minutter

Manchester United-træneren mener ikke selv, at han fornærmede nogen med sin hænderne til ørerne-gestus efter sejren over Juventus.


José Mourinho har forsvaret sin egen reaktion efter sejren over Juventus onsdag, hvor Manchester United-træneren efter slutfløjt begav sig ud på banen med hænderne op til ørerne - en gestus, der var svær at tolke som andet end en provokation af hjemmepublikummet på Juventus Stadium.

Det så Mourinho det dog ikke som.

- Jeg blev hånet i 90 minutter. Jeg gjorde bare mit arbejde og intet andet. Til slut fornærmede jeg ikke nogen, men lavede bare en gestus om, at jeg ville høre publikummet mere, forklarede Mourinho efter kampen.

- Jeg ville ikke gøre det igen, men jeg kom her som en professionel, der gør sit arbejde, og så fornærmede folk min familie. Derfor reagerede jeg sådan, men jeg vil helst ikke tænke mere over det.

Om reaktionen var i orden eller ej, kan man altid diskutere, men ifølge flere italienske medier havde Juventus-tilhængerne kampen igennem sunget hånende slagsange mod Mourinho.

Calciomercato skriver blandt andet, at de italienske fans sang "figlio di puttana" -  groft oversat til "søn af en luder" -  efter Mourinho, ligesom en anden smædesang var baseret på ordene "il triplete mettilo net culo",  som på dansk kan oversættes til "du kan stikke din treble op i røven" - en reference til den Treble-vindende sæson, som Mourinho havde som træner for rivalerne Inter Milan.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED