AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 17:13
Mourinho før City-Liverpool: Du besejrer Liverpool på Anfield ved at have det bedste hold

José Mourinho har forklaret, hvordan Manchester City skal formå at vinde på Anfield over Liverpool.


Der er lagt op til et topbrag, når Premier Leagues nummer 1 og 2 mødes søndag aften. Liverpool ligger på førstepladsen foran Manchester City.

De forsvarende mestre fra Manchester City rejser til Anfield seks point efter Liverpool i tabellen, og historien ser ikke god ud for City, der ikke har vundet på Anfield mod Liverpool siden 2003.

Den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager José Mourinho har forud for opgøret givet gode råd til Manchester City i deres forsøg på at slå Liverpool, skriver Manchester Evening News.

Igennem Mourinhos egen karriere som manager har han høstet flere sejre på Anfield, hvor kun Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson har besejret Liverpool flere gange på udebane som managers.

- Jeg tror, at det vigtigste er, at du er et bedre hold end dem, og jeg husker, at vi i januar 2005 kom her og vandt – vi var klart det bedste hold. Næste år vandt vi 4-1 ude mod Liverpool, vi var igen klart det bedste hold, sagde Mourinho.

- Hvis du er det bedste hold, så kommer du for at vinde, og du har tro på, at du vinder. Du får det ind i hovederne på spillerne, at du ikke bare er selvsikker, men at du har det bedste hold, men kampen bliver stadig svær, det er stadig et svært sted at spille.

- Folk plejer at sige, at fansene ikke scorer mål, men i mit tilfælde scorede fansene et mål, da vi tabte Champions League-semifinalen. Så det er et fantastisk sted at komme, især hvis Liverpool har det bedste hold, og det har jeg også oplevet, sluttede Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED