Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 12:59
Mourinho erkender: Jeg har det dårligt med ikke at udtage Alli

José Mourinho nyder ikke ligefrem at skulle skille spillere fra sin kamptrup.


Sølle 66 minutters spilletid er det blevet til for Dele Alli i dette års Premier League, og til mandagens kamptrup mod Burnley var han slet ikke engang inkluderet. Noget, som efterhånden er en tilbagevendende tendens.

Det ærgrer også José Mourinho, at den 24-årige englænder ikke kommer mere i aktion, men sådan har han det med alle de spillere, han må skære fra, hver gang en kamptrup skal udtages.

- Jeg har det dårligt med det, og jeg er meget trist, hver gang jeg skal skrive et stykke papir med spillerne, som er udtaget til kamp. Det drejer sig ikke kun om Dele, men spillerne må forstå, at vi har endnu en kamp torsdag, og spillerne, som ikke spillede, kommer til at spille torsdag, fortalte Mourinho efter sejren over Burnley til Football London.

Torsdag tager Tottenham imod Antwerp i Europa League-gruppespillet, og der er altså en god chance for, at vi får Alli at se da. Til gengæld må den tidligere nøglespiller måske indfinde sig med flere fridage, for sådan er livet, mener Mourinho.

- Sådan er livet i en stor klub. Det er livet, jeg kender fra Real Madrid, Inter og Chelsea. Så gutterne må være klar, når der er brug for dem, fortæller portugiseren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED