AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 14:19
Mourinho: Eriksen spiller - for Inter har ikke budt endnu

José Mourinho fortalte til fredagens pressemøde, at Christian Eriksen spiller weekendens kamp mod Watford.


Alt tyder på, at Christian Eriksen fortsætter karrieren for Inter Milan, men han har ikke spillet sin sidste kamp for Tottenham endnu.

Det bekræftede José Mourinho til fredages pressemøde.

- Eriksen forsøger at gøre sit bedste, men det er helt normalt, at hans hjerne ikke er helt fokuseret frem til den 31. januar, sagde Tottenham-træneren.

- Det er en normal konsekvens af situationen. Gennem flere kampe har folk sagt, det var hans sidste kamp, men Eriksen spiller i morgen.

Modstanderen hedder Watford denne lørdag, og det store spørgsmål er så, om det bliver Christian Eriksens sidste kamp for Spurs eller ej.

Noget kunne tyde på, at skiftet til Inter stadig er et stykke vej fra at blive en realitet.  Mourinho fortalte i hvert fald, at den italienske storklub endnu ikke er kommet med et officielt bud.

- I må spørge Eriksens agent og Inter om situationen, for de ved mere end mig. Hvis de er overbeviste om, at handlen sker, er det fordi, de er klar til at komme med et tilbud til os, hvilket ikke er sket endnu, sagde portugiseren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED