AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 17:35
Mourinho er sikker: Tottenham ender i top-4

Tottenhams manager José Mourinho er sikker på, at hans hold er placeret i top-4, når Premier League-sæsonen når sin ende.


Tottenham har halveret afstanden til Chelsea på fjerdepladsen til seks point, siden Mourinho erstattede Pochettino for fire Premier League-kampe siden.

Tottenham kan muligvis ende med at ligge i top-4, før kalenderen siger år 2020, hvilket så urealistisk ud, da Mourinho overtog Tottenham på Premier Leagues 14. plads.

Den portugisiske manager er overbevist om, at Tottenham er tilbage, hvor de hører til – top-4 - når maj 2020 rammer.

- Vi ved, hvor vi hører til, vi hører ikke til i den nederste del af tabellen, vi hører ikke til på 7. eller 8. pladsen, hvor vi er i øjeblikket, sagde Mourinho ifølge London Evening Standard.

- Vi ved, hvor vi hører til, og vi tror på, at vi ved enden af sæsonen er der. Men hvis du kan accelerere processen og få resultater, der kan sætte dig i den position tidligere, så er det naturligvis det bedste, der kan ske for os, men igen, vi har brug for lidt tid.

- Vi har forbedret mange ting, og vi bliver ved med at forbedre os. Vi har talentet og viljen, så jeg er sikker på, at vi forbedrer os.

Mourinho og Tottenham møder søndag Wolves i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED