AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 19:02
Mourinho er imponeret: Tottenham har en let beslutning om spillerkøb

Det tyder på, at Tottenham vil hente Giovani Lo Celso på en permanent aftale inden alt for længe, efter han har imponeret José Mourinho.


Giovani Lo Celso var en fornøjelse på banen for Tottenham i dagens FA Cup-kamp mod Southampton, og José Mourinho er tydeligvis en stor beundrer af den argentinske midtbanespiller.

Nu tyder det også på, at lejesvenden kommer til at kunne kalde sig permanent Tottenham-spiller inden længe.

- Det er ikke en forpligtelse, det er en mulighed. Jeg mener, at knægten fortjener beslutningen. Han gør det til en let beslutning for at udnytte optionen, sagde José Mourinho ifølge football.london om muligheden for at gøre lejeaftalen permanent.

I sommer blev argentineren lejet i Real Betis, og i den ombæring sikrede Tottenham sig en købsoption, der nu ser ud til at blive udnyttet inden længe.

Siden José Mourinhos ansættelse har Giovani Lo Celso udviklet sig til at blive en vigtig spiller på midtbanen hos the Lilywhites, hvor han efterhånden har overtaget mange af Christian Eriksen opgaver med at lede og fordele spillet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED