AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 19:39
Mourinho er frustreret over Eriksen-situation: Det burde ikke ske

Hele situationen vedrørende Christian Eriksen går José Mourinho på, og han lader til at lange ud efter Inter, mens Christian Eriksen bliver rost.


José Mourinho er ikke tilfreds, og det har han gjort ganske klart.

Efter FA Cup-kampen mod Southampton fortalte portugiseren på et pressemøde om sine frustrationer i forhold til Christian Eriksens situation i klubben.

- Jeg vil bare sige, at denne situation ikke burde ske den 25. januar. Og det er ikke Tottenhams skyld, at vi den 25. januar er i den situation, lød det fra portugiseren ifølge Goal.

I går forlød det fra blandt andre Fabrizio Romano, at Tottenham har accepteret et bud fra Inter, og dermed er det formentlig nu blot et spørgsmål om tid, inden Christian Eriksen rejser til Milano for at klare lægetjekket og skriver under på kontrakten med Serie A-klubben.

Længe har de to klubber ellers ikke kunne blive enige om prisen, og det er tilsyneladende Inters modvilje til at gå med til Tottenhams krav, der frustrerer Mourinho, som kun har ros til overs for den danske landsholdsstjerne.

- Jeg kan kun sige, at Eriksen har opført sig meget, meget professionelt med mig og holdet, siden jeg ankom.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED