AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2018 09:54
Mourinho: England har grund til at græde

Manchester United-træneren føler, England burde have nået finalen, men mener også, der er grund til optimisme for fremtiden.


England var ikke langt fra at bringe fodbolden hjem, men måtte alligevel erkende nederlag mod Kroatien onsdag aften.

Det startede ellers planmæssigt for Three Lions, der bragte sig i front med Kieran Trippiers flotte frisparksmål, men kroaterne fik stille og roligt slidt sig tilbage i kampen og fik atter vendt et truende nederlag til en sejr i overtiden.

Med sejren blev Kroatien blot det femte hold i VM-historien, der slår et hold, som ikke har spillet overtid i forrige kamp, efter selv at have spillet overtid mod Rusland.

Derfor mener Mourinho også, at England havde en gylden chance for at avancere til finalen - men missede den.

- England har alle grunde til at græde, fordi de var så tæt på, men de har også grund til at være optimistiske, siger Mourinho til Russia Today.

- Holdet er forbedret meget i forhold til tidligere slutrunder. Det er et ungt hold, og størstedelen af spillerne kommer til at spille ved næste VM efter at have fået mere erfaring på deres klubhold.

Derfor mener Manchester United-træneren også, at Gareth Southgate og Steve Holland fortjener chancen for at stå i spidsen for England under EM og næste VM.

For nok glippede det i går for Three Lions, men deres slutrunde har været prisværdig.

- Spillerne og truppen, alle der har været involveret i deres VM, har en grund til at rejse hjem med stolthed efter at have givet alt og gjort landet stolte, siger Mourinho. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED