AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 18:13
Mourinho efter ophævelsen af Chelseas transferkarantæne De kan alligevel ikke hente bedre spillere

Den dekorerede tidligere Chelsea-manager José Mourinho har givet sin bedømmelse af, hvad Chelsea får ud af at deres transferkarantæne er blevet ophævet.


Det bekymrer ikke den nuværende Tottenham-manager, at Chelsea har fået ophævet transferkarantænen, og dermed kan købe spillere allerede i vintertransfervinduet i januar.

Afgørelsen blev truffet af CAS denne fredag, hvor den internationale sportsdomstol besluttede, at Chelseas transferkarantæne på to transfervinduer blev halveret.

Chelsea har fået en god – og måske overraskende – start på denne Premier League-sæson, hvor de ligger nummer fire med mange unge nye spillere på Lampards mandskab.

Tottenham er ni point efter Chelsea, men udsigten til indkøb i Chelsea til januar skræmmer ikke deres tidligere manager.

- Det er jeg ikke bekymret over. Først og fremmest kigger jeg på Chelsea og distancen til dem. Mellem os og Chelsea er der to eller tre hold, Wolves og United, så vi kan ikke kigge så højt i tabellen lige nu. Så jeg kigger faktisk ikke på Chelsea overhovedet, sagde Mourinho ifølge Football.London.

- Det andet er, at det ikke bliver let for Chelsea at få bedre spillere, end de har. De har meget gode spillere. Selv med karantænen og et hypotetisk kæmpe million-budget at bruge, så er jeg ikke meget sikker på, at de kan få meget bedre spillere, end de har.

Mourinho og Tottenham spiller lørdag hjemme på Tottenham Hotspur Stadium mod Burnley. Chelsea spiller den tidlige kamp lørdag ude mod Everton.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED