Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 21:24
Mourinho: Denne ene gang har jeg grædt af glæde over fodbold

Tidligere hørte vi om den ene gang, Tottenham-træner Mourinho græd over et nederlag - nu har portugiseren udpeget den omvendte situation.


Selvom Tottenham-bossen José Mouinho mildest talt er en karasmatisk type, så er løbende tårer langt fra portugiserens kendetegn.

Det er dog sket én gang, at en succesoplevelse simpelthen blev for meget for Mourinho, afslører han selv i et interview med La Gazzetta dello Sport.

- Jo, én gang har jeg faktisk grædt af glæde over fodbold - i 2010 da jeg sikrede 'The Treble' med Inter, afslører Mourinho.

- Derefter kunne jeg med stor ro i maven drage videre. Jeg ville til Real Madrid. De havde været ude efter mig det seneste år, og jeg ville være gerne være den første til nogensinde at vinde mesterskaber i England, Italien og Spanien.

Det lykkedes derefter Mourinho at vinde en enkel La Liga-titel, som kom i hus i 2011/12-sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED