AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 13:22
Mourinho blokerede skifte: Klopp forsøgte belgieren

Jürgen Klopp forsøgte at hente belgieren, da Chelsea-karrieren var begyndt at gå i stå.


Kevin de Bruyne kunne sagtens være end med at spille for Jürgen Klopp tidligere i sin karriere, havde José Mourinho ikke sat foden i jorden og sagt stop.

Det fortæller den belgiske City-stjerne i dag i et interview med Player's Tribune.

De Bruyne fik aldrig for alvor skudt gang i sin karriere på Stamford Bridge, hvorfor han i 2012 blev udlejet til tyske Werder Bremen.

Samme sæson lavede han 10 mål og 9 assists i Bundesligaen,  hvilket vakte den daværende Dortmund-træner, Jürgen Klopps, interesse.

- Planen var altid, at jeg skulle udlejes, så jeg drog til Werder Bremen i 2012 og havde en fin sæson, fortæller belgieren.

- Da jeg kom tilbage til Chelsea, ønskede en række tyske klubber at hente mig permanent. Klopp ønskede mig blandt andre til Dortmund.

Men José Mourinho, der dengang var boss på Stamford Bridge, så ikke tingene på samme måde som De Bruyne, der ellers var åben for skiftet.

- Dortmund spillede en form for fodbold, som jeg nød at se, så jeg tænkte, at Chelsea måske ville lade mig skifte, fortæller De Bruyne.

- Men så sendte Mourinho mig en sms, hvor der stod; "Du bliver, jeg ønsker, du skal være en del af holdet.

Det blev han dog aldrig. Efter blot at have spillet i ni Premier League-kampe i den efterfølgende sæson, blev belgieren solgt til Wolfsburg i vintertransfervinduet 2014.

En fejltagelse, som José Mourinho ofte er blevet kritiseret for sidenhen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED