AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 00:24
Mourinho blokerede handel - en øre mere end £50 millioner ville gøre ham pinlig

Jose Mourinho meddelte Ed Woodward & Co., at man ikke skulle betale mere end £50 millioner for Harry Maguire.


I sommer skrev Manchester United, da man hentede Harry Maguire for £80 millioner og gjorde ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde.

Jose Mourinho var også interesseret i at bringe den engelske midtstopper til Old Trafford, da han stod i spidsen for De Røde Djævle.

På det tidspunkt krævede Leicester £60 millioner for ham, men det mente Jose Mourinho ikke, at det ville være pengene værd.

Ifølge Daily Mirror meddelte Jose Mourinho til ledelsen, at det ville være pinligt, hvis man betalte én øre mere end £50 millioner.

- Maguires skifte var gjort klar i sommeren 2018 - med Mourinhos velsignelse, men Joses interesse i at hente spilleren havde én betingelse. Han sagde, at Maguire var en fremragende spiller, men han var ikke mere end £50 millioner værd. Faktisk sagde han, at det ville gøre ham pinlig berørt, hvis klubben betalte en øre mere end de £50 millioner, siger en kilde tæt på klubben til Daily Mirror.

- Klubben havde deres værdiansættelse, da de snakkede med Leicester, som hurtigt gjorde det klart, at de ikke ville sælge ham for mindre end £60 millioner.

- Handlen var død, før United havde afgivet et bud. Da det blev besluttet, at de gik efter Maguire et år senere, var prisen steget til £80 millioner, slutter kilden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED