AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 11:35
Mourinho blev advaret: Lukaku er en stor "voksenbaby"

Evertons tidligere sportsdirektør advarede efter eget udsagn José Mourinho mod at købe den belgiske angriber.


Evertons egen sportsdirektør Steve Walsh valgte at advare José Mourinho mod at købe Romelu Lukaku i 2017, men det valgte den daværende Manchester United-træner at se bort fra.

- Da Mourinho hentede Romelu Lukaku fra Everton, kan jeg huske, at jeg sagde til ham; "Du skal være forsigtig med Lukaku. Han er en stor voksenbaby,"  fortæller den ny fyrede Everton-direktør til The Athletic.

- Mourinho sagde, at han kunne håndtere ham, men jeg er ikke sikker på, at han nogensinde fik tændt op under Lukaku mentalt, hvilket man bliver nødt til at gøre.

Til både José Mourinho og Romelu Lukakus forsvar blev belgieren dog topscorer i sin første sæson for klubben, inden han sammen med resten af holdet led et formdyk, der resulterede i en fyreseddel til Mourinho.

Solskjær viste ham aldrig stor tiltro fra start, og allerede i marts havde Romelu Lukaku allerede besluttet sig for, at han ville skifte til Serie A.  Det har belgieren selv udtalt for nyligt.

Og det er meget kendetegnende for angriberens personlighed, mener Walsh.

- Det er det samme med ham og Pogba. De er ikke min type spillere. De går mere op i sig selv end holdet, og jeg ville ikke have rørt dem, siger Walsh til The Athletic.

- Bare fordi de er gode spillere, er det ikke lig med, at man får et godt hold ud af det.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED