Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 17:14
Mourinho bekræfter berygtet hvisken til Guardiola i 2010

De to managerikoners rivalopgør er indiskutabelt, og opgøret startede formentlig med en berygtet situation i Champions League i 2010, som Mourinho nu åbner op for.


José Mourinho stod i spidsen for Inter Milan og havde ledt det italienske storhold til en 3-1-føring efter første opgør mod Pep Guardiolas FC Barcelona i Champions League-semifinalerne.

Inter startede dårligt i anden kamp på Camp Nou, hvor Thiago Motta blev sendt fra banen efter 28 minutters spil efter en situation med Sergio Busquets.

Mourinho, der nu står i spidsen for Tottenham, noterede sig, at Barcelonas bænk nu opførte sig som om, at kampen allerede var vundet.

- Da Sergio Busquets nærmest faldt bevidstløs om, var jeg diagonalt imellem vores bænk og det sted, hvor Motta fik vist det røde kort, sagde Mourinho til La Gazzetta dello Sport ifølge Daily Mirror.

- Jeg så fra hjørnet af mit øje, at Barcelona-bænken jublede, som om at Guardiola allerede havde vundet, da han kaldte Ibrahimovic til sig for at give ham instruktioner.

Mourinho nægtede dog at tro på, at hans hold ville overgive sig, selvom de var nødt til at spille med 10 mand i over en time.

Og nu til den berygtede hvisken. For da Guardiola gav instruktioner til Ibrahimovic, gik Mourinho over og hviskede i øret på den spanske manager.

- Don’t throw the party, the game is not over.

Mourinho fik ret i, at hans mandskab ikke ville overgive sig, selvom Gerard Pique scorede efter 84 minutters spil for Barcelona, så holdt Inter-mandskabet hjem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED