Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2021 14:17
Mourinho: Bale skal gøre sig fortjent til spilletid

José Mourinho insisterer på, at Gareth Bale først får spilletid, når han har gjort fortjent til dem.


Gareth Bale ankom til Tottenham i sommers på en lejeaftale for resten af sæsonen, men i ankomstpakken medbragte han sig også en skade, hvilket har gjort han ukampdygtig i flere kampe. 

Dermed blev det planlagte gensyn ikke det, Bale og klubben havde håbet. 

Bales manager, José Mourinho, fortæller, at den walisiske landsholdsanfører kunne blive en del af mandagens FA Cup-opgør mod Wycombe Wanderes, men insisterer på, at man skal gøre sig fortjent til spilletiden. 

- Jeg kan ikke give spillere spilletid, minutter på banen er ikke noget, jeg kan give, så jeg går ikke i den retning, siger Mourinho til SkySport og fortsætter. 

- Vi ved alle, hvilke problemer han havde de seneste sæsoner. Vi ved alle, at han kom til klubben med en skade, og vi ved alle, at denne sæson er gået op og ned. 

Mourinho vil have, at Bale træner på ligefod med de andre spillere uden problemer, før han kan give ham spilletid. 

- Ikke at få givet spilletid, men at gøre sig fortjent til spilletid, og det er en stor forskel for mig, afslutter Mourinho. 

Gareth Bale har siden skiftet til Tottenham spillet 624 minutter fordelt på 12 kampe. Hovedsageligt i Europa League. 

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED