AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 19:14
Mourinho advarer Arsenal efter solid sæsonstart

José Mourinho er ikke for ganske nyligt blevet ansat som Premier League-ekspert på Sky Sports, og i den funktion kommer han med en vigtig påmindelse til sine tidligere rivaler fra Arsenal.


Arsenal hentede tidligere i dag en premieresejr på notorisk svære St. James' Park, hvor Newcastle har til huse. Dermed kopierede London-klubben sidste sæsons to tophold - Liverpool og Manchester City - der henholdsvis fredag og lørdag også hentede tre points til Premier League-tabellen. 

José Moutinho har dog allerede forsøgt at bringe Arsenal-euforien og -entusiamen ned på et tilstrækkeligt niveau. Portugiseren forsikrer nemlig om, at Premier League-sæsonen er lang, og at der er meget arbejde at gøre endnu for både Arsenal-truppen og de øvrige nitten Premier League-mandskaber. 

- En god start betyder ikke altid en god afslutning på sæsonen, og selvfølgelig er det rigtigt, udtaler José Mourinho. 

José Mourinho har i løbet af sin hidtidige karriere stået i spidsen for både Chelsea og Manchester United i Premier League-sammenhæng. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED