AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 17:57
Mount: Ungdomsrevolutionen i Chelsea vil fortsætte med at tage fart

Chelseas unge stjerneskud Mason Mount føler sig sikker på, at det bedste endnu ikke er set fra Frank Lampards unge mandskab.


Anden halvlegs mål fra Tammy Abraham på 22 år og 21-årige Christian Pulisic sikrede lørdag Chelsea en 2-0-sejr mod Crystal Palace i Premier League.

Det var Chelseas sjette Premier League-sejr i træk, hvor Chelseas stillede op i den yngste startellever i klubbens Premier League-historie med gennemsnitsalder på lige over de 24 år.

- Det er en fantastisk statistik, og det viser, at mange unge spillere kommer frem, som er fokuserede, og som gør det godt, sagde den 20-årige Chelsea-spiller Mason Mount til Chelsea TV ifølge Daily Mail.

- Det er et skridt op – mange af os vil tage det skridt op og vise, at vi er klar. Det er en stor sæson for os. I øjeblikket går det godt, og vi skal forblive fokuserede.

- Det var en vigtig sejr. Vi har haft en virkelig god måned med mange sejre og mange gode præstationer, så at afslutte det med en god sejr før landskampspausen var stort for os.

- Det er, hvad du har brug for - at spille godt og forblive fokuseret - så kommer stimen. Så tænker du ikke bare på kampen, eller at vinde, du er bare fokuseret.

- Vi scorer målene, og vi gør det godt bagude ved at stoppe mål, det går godt, sluttede Mount.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED