AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 12:41
Morata åbner op om Chelsea-problemer: Jeg var én stor undskyldning

Chelsea-angriberen har fået styr på sit hoved efter at have været helt nede mentalt sidste sæson.


Alvaro Morata afsluttede sidste sæson med en selvtillid, som var bombet helt i bund.

Med syv mål i sine første syv kampe for Chelsea startede Blues-karrieren ellers lovende, men efter årsskiftet lykkedes det kun Morata at finde netmaskerne tre gange.

Den manglende målscoring led Chelsea af,  men ingen led mere end Morata selv.

- Ingen udover min kone ved, hvor meget sidste sæson betød for mig. Nu er det hele okay. I den sidste måned af sæsonen var jeg nede, nede, nede, nede, nede.  Jeg kunne ikke være mere nede, men når du har ramt den absolutte bund, kan tingene kun gå én vej, og du kan kun gøre comeback, siger Morata i et interview med The Guardian.

- Det tog lang tid at komme tilbage, for jeg havde en skade, som jeg måtte spille med, men nu har jeg det godt. Jeg havde en periode, hvor alt var...  Hvis det regnede, var jeg sur over, at det regnede. Hvis jeg brændte en chance, var det fordi, banen var for våd.  Jeg havde undskyldninger for alt, og det var ikke godt.

Den hårde tidsperiode med mange målløse minutter blev kun forværret af, at alle havde en mening om den ikke-scorende Chelsea-angriber, som folk gav udtryk for råt for usødet.

- Alle kan have en dårlig periode i deres live, men vi fodboldspillere er kendte og har mange ting. Nogle gange tror folk ikke, at vi er mennesker med følelser og rigtige problemer. Det vigtige er at finde den rette balance, siger Morata, som heldigvis viser tegn på bedring både på og udenfor fodboldbanen.

I sine sidste seks kampe har Morata scoret fem gange for The Blues, og den spanske angriber har lært bedre at håndtere kritikken.

- Jeg har fundet balancen og er glad. Det vigtige er holdet. Jeg ved, at jeg nogle gange bliver kritiseret, når holdet taber pont, men det er lige meget. Jeg vil vinde med dette hold, og vi har en god mulighed, fortæller Morata. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED