AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 13:59
Monreal snakker om ny kontrakt med Arsenal

En kontraktforlængelse kan være lige op over for Nacho Monreal, som ellers er blevet sat i forbindelse med flere andre klubber.


Der er ingen tvivl fra Nacho Monreals side. Han har ikke travlt med at forlade Arsenal.

Den spanske forsvarsspiller har under ét år tilbage af sin kontrakt med the Gunners, og dermed kan han frit forhandle med andre klubber fra den 1. januar, men i øjeblikket er det dog Arsenal, som han snakker kontrakt med.

- I øjeblikket taler vi med klubben. Jeg har altid sagt, at jeg er rigtig glad, og at jeg er meget glad for at spille for Arsenal. Jeg kom for seks år siden, og jeg har et godt forhold med dem. Vi er i kontakt i øjeblikket, så jeg er ikke bekymret. Jeg er glad her. Det er det vigtigste, fortæller Nacho Monreal til London Evening Standard.

Der har været rygter om, at blandt andre Real Sociedad har vist interesse for den spanske forsvarsspiller, men det bliver der formentlig ikke noget af til sommer.

32-årige Nacho Monreal er meget opsat på at have en lang karriere endnu, og han drømmer om at gøre som Ryan Giggs og spille, indtil han er 40 år.

Venstrebacken har spillet tre kampe for Arsenal denne sæson, hvor han har scoret ét mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED