Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2021 21:08
Mølby om Damsgaard til Liverpool: Han er ikke klar

Jan Mølby mener ikke, at Liverpool bør gå efter at hente Mikkel Damsgaard.


Henover sommeren var Mikkel Damsgaard pludselig på alles læber, og store klubber blev sat i forbindelse med den danske landsholdskomet.

Heriblandt blev Liverpool nævnt som en bejler til Sampdoria-spilleren, der skiftede fra FC Nordsjælland i sommeren 2020. Men spørger man Jan Mølby, er det han ikke en spiller, som The Reds skal gå efter på nuværende tidspunkt.

- Jeg synes, han er en spændende spiller. Men jeg ved ikke, om han er klar til Premier League og det pres, der kommer, siger Mølby på TV3+.

- Jeg tror også, at hans klub er klar til at sælge ham. Jeg tror dog næppe, at det bliver Liverpool, som han har været sat meget i forbindelse med.

- Jeg mener ikke, at han er klar. Jeg kunne godt tænke mig, at han tager en klub ind i mellem lidt ligesom Patson Daka. Ham kiggede Liverpool også på.

21-årige Damsgaard har i denne sæson spillet fire kampe for Sampdoria, hvor han i sidste sæson hurtigt blev fast inventar på førsteholdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE