Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2022 12:32
"Møder i Manchester "- Agent skabte kort håb

Instagram-stories kan skabe stort kaos blandt fodboldfans.


Der er ingen tvivl om, at de sociale medier fylder meget i dag, og der skal ikke meget til at skabe stort kaos blandt fans, når spillere eller agenter poster diverse ting.

Det er i dag tilfældet for Revien Kanhai, der er agent og ejer bureauet Forza Sports Group.

Revien Kanhai, der har adskillige hollændere på sin klientliste, er agent for Jurriën Timber, som i flere omgange er blevet rygtet til Manchester United.

Tidligere i dag postede han et billede til sin Instagram-story, der har udsigt ud over Manchester by med teksten 'elsker at rejse for arbejde'. Det fik mange Manchester United-fans til at poste deres håb om at hente Ajax-profilen på de sociale medier - også lokalmediet Manchester Evening News spekulerede i formålet ved besøget ovenpå rygterne med Timber.

Herefter har han postet et billede med diverse klublogoer, og det er de klubber, som City Football Group ejer - heriblandt Manchester City. Herefter har han også postet et billede Manchester Citys træningsbane.

Revien Kanhais besøg har formentlig ingen relation til Jurriën Timbers, da han også er repræsentant for Issa Kaboré. En 21-årig højreback, som har været udlejet fra Manchester City til søsterklubben Troyes. Han har kontraktudløb i 2023 og er senest blevet rygtet til Nottingham Forest.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE