AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 20:39
Modtog dødstrusler: West Ham-profil lagt for had efter landsholdsskifte

West Hams Declan Rice er oprindeligt født og opvokset i England, men valgte i sin ungdomstid at tørne ud for de irske ungdomslandshold. Imidlertid ombestemte han sig som seniorspiller, hvorfor han nu i stedet optræder for det engelske landshold.


Med irske bedsteforældre, men ellers en rent engelsk familie, var det dog med formaliteterne i orden, at den dengang 16-årige Declan Rice indførte sig den irske landsholdstrøje for første gang som U16-landsholdsspiller. 

Efter i alt 20 U-landskampe og senere også tre A-landskampe for den irske nation besluttede Declan Rice sig imidlertid for, at hans landsholdsfremtid i stedet skulle være på engelske hænder. Og således gennemførte han i marts i år dette landsholdsskifte, og det affødte bestemt nogle stærke reaktioner i det irske land. 

- Jeg har haft folk, der har sagt - online - at de ville komme ud til mit hus. Der har været enkelte episoder, som jeg kunne dykke ned i, men det har jeg ikke lyst til - både trusler mod mig og min familie, forklarer West Ham-profilen. 

- Jeg var aldrig rigtig bange for det, for fans vil altid udvise stærke reaktioner. Men man kigger på det og griner ad det og tænker ved sig selv, at de selvfølgelig ikke har tænkt sig at gøre de ting, de skriver, uddyber han. 

Declan Rice står hidtil noteret for fire officielle landskampe for det engelske landshold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED