AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 15:40
Mkhitaryan om Roma-skifte: Håber på at få gnisten tilbage

Henrikh Mkhitaryan håber på at finde glæden og gnisten ved fodbold tilbage i sin nye klub AS Roma.


AS Roma lejede i slutningen af sommerens transfervindue armenske Henrikh Mkhitaryan i Arsenal, hvor han længe havde præsteret på et skuffende niveau.

En af årsagerne til dette var offensiv-spillerens forsvundne gnist, hvilket han håber og tror på at kunne finde frem igen i Italien.

- Jeg har fuldt fokus på Roma nu. Det er ikke et skridt tilbage - tværtimod. Jeg vil gøre alt for at udnytte min chance her ved enhver lejlighed, indleder Mkhitaryan motiveret til en pressekonference.

- Jeg har brug for at nyde fodbold igen ligegyldigt, hvor jeg er. I England følte jeg ikke længere denne gejst eller gnist.

- Jeg vil aldrig give op, jeg vil blive ved med at arbejde hårdt. Jeg er ikke bange for pres - det er jeg vant til fra de store klubber, som jeg allerede har spillet i.

30-årige Mkhitaryan kom til Arsenal i januar 2018 og nåede at spille 59 kampe og score ni mål for The Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED