AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 11:18
Mission Impossible: Rigmand forbereder nyt bud på Chelsea

Den amerikanske forretningsmand Todd Boehly forbereder et nyt bud på Chelsea, men Roman Abramovich har ingen intentioner om at sælge.


For få dage siden kunne Financial Times berette, at den amerikanske forretningsmand Todd Boehly havde afgivet et bud på Chelsea, som ikke havde tilfredsstillet Roman Abramovich. 

Ifølge The Telegraph har det dog ikke fået Boehly til at opgive drømmen om at eje Chelsea, og han agter derfor at afgive endnu et bud på den engelske storklub. 

Boehly, der er medejer af baseball-holdet Los Angeles Dodgers, kan dog angiveligt godt glemme alt om at sikre sig London-klubben. 

The Telegraph skriver således, at Roman Abramovich ikke har nogen intentioner om at sælge, og at ethvert bud derfor vil blive afvist. 

Boehly har længe drømt om at eje en Premier League-klub, og i 2014 var han en del af den gruppe, der uden held forsøgte at købe Tottenham. Nu har han så rettet blikket mod Chelsea, men det tyder ikke på, at han får held med at købe klubben, der har været ejet af russiske Abramovich siden 2003. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED