Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 14:19
Misser tre kampe: Liverpools forsvar endnu mere handicappet

Fabinho kommer ikke i aktion for Liverpool i weekenden, og brasilianeren står også til at misse to andre kampe.


Efter Virgil van Dijks slemme skade er Fabinho blevet rykket ned i midterforsvaret, hvor brasilianeren har gjort det glimrende, men desværre for Liverpool er han nu også gået i stykker.

I midtugens Champions League-kamp mod FC Midtjylland måtte Fabinho udgå med en skade, og straks bekræftede Jürgen Klopp, at det skyldtes en skade.

Nu har Liverpool-manageren så også gjort det klart, at Fabinho ikke spiller i weekendens kamp mod West Ham, og at han sandsynligvis også er ude i flere kampe end blot den ene.

- Fab er ikke med. Han har en lille skade. Han er ude i weekenden og formentlig lidt længere tid, fortæller Klopp på et pressemøde.

Og ifølge The Athletic må Jürgen Klopp se bort fra den brasilianske landsholdsspiller mod Atalanta i næste uge, hvor han heller ikke kommer i aktion til topkampen mod Manchester City.

Derudover har han også meldt afbud til det brasilianske landshold, og han forventes altså først at kunne gøre comeback i midten af november.

Nyheden må bekymre Jürgen Klopp, som dermed kun har Joe Gomez som kampklar midterforsvarer i øjeblikket, da også Joel Matip er skadet.

Det kan igen betyde spilletid til blot 19-årige Rhys Williams, som også erstattede Fabinho mod FC Midtjylland senest. Han er dog endnu ikke startet inde i en Premier League-kamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED