Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 15:20
Misser resten af året: Liverpool-stjernes skade er værre end antaget

Jürgen Klopp er kommet med en negativ skadesopdatering om Thiago Alcantara.


Sæsonen er ikke spoleret for Thiago Alcantara, men vi får formentlig ikke den spanske midtbanespiller at se i aktion for Liverpool før efter åsskiftet.

Midtbanespilleren har allerede brugt halvanden måned ude med en skade efter en hård tackling fra Evertons Richarlison den 17. oktober.

Sidenhen har det flere gange lignet, at Thiago var tæt på comeback, fordi han i perioder har kunnet træne med. Der er dog stadig problemer med stjernes knæ, og derfor kommer der mindst til at gå et par uger endnu, før han bliver spilleklar.

Det fortalte Jürgen Klopp til mandagens pressemøde forud for Ajax-opgøret tirsdag.

- De første scanninger af Thiago viste gode nyheder, for der var ikke noget, der var brækket eller gået fra hinaden, men vi kan nu se, at skaden stadig påvirker knæet stort, fortalte Klopp.

- Det er ikke jordens største skade, han kan træne fra tid til anden, men nu har vi indstillet os på, at vi bliver nødt til at gå et par skridt ekstra med ham. Jeg kan ikke sige, hvornår han præcist bliver klar, men der kommer til at gå nogle uger endnu.

Ifølge Liverpool Echo vurderer Liverpool, at der er tale om mere end en måned endnu, så man bør ikke håbe på et comeback for spanieren før 2021.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED