Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 07:50
Missede West Ham-komet: Arsenals talenspejdere "sov i timen"

Chris Sutton mener, Arsenal skulle have slået til og hentet Tomas Soucek Slavia Prag i stedet for West Ham.


Chris Sutton beskylder Arsenals scouts for at have sovet i timen, for de burde have gjort alt for, at klubledelsen pressede på for at kapre Tomas Soucek fra West Ham i sommer.

Den 25-årige tjekke har været udslagsgivende for The Hammers' hidtil flotte sæson og nuværende top fire-placering, men selvom Arsenal hentede Thomas Partey og forsøgte sit held med Houssem Aouar, burde The Gunners også have kastet alt ind efter Soucek.

- Jeg er helt sikker på, at alle Arsenal-fans ville elske at have Soucek på deres midtbane lige nu. David Moyes og West Ham har haft et bedre øje end nogen Premier Leauge-klubber, og Arsenals talentspejdere sov i timen. Det er fakta, fortæller Sutton til BBC.

Soucek kostede West Ham £14,5 millioner, men tjekken var os bekendt aldrig rygtet til Arsenal. Han tilbragte også halvdelen af sidste sæson i West Ham på en lejeaftale, så det lå hele i tiden i kortene, at de var den oplagte klub at skifte permanent til.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED