AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 21:10
Mindeværdige mandskaber: Southampton 2014/15

PLBOLD.dk har kigget tilbage i tiden og fundet frem til en række mindeværdige mandskaber. I denne artikel er fokus på Southampton i 2014/15.


Det er de hold, man husker. Selv mange år efter. På en eller måde har de skilt sig ud. De mindeværdige mandskaber.

Sådan et hold havde Southampton 2014/15-sæsonen.

The Saints sluttede som nummer syv i Premier League med Ronald Koeman. Klubben havde en målscore på +21, hvilket var markant bedre end Tottenham og Liverpool, der tog sig af de to pladser ovenover i tabellen.

Men hvad var det så, der gjorde Southampton-mandskabet i den sæson så mindeværdigt? Jo, nu skal du bare høre.

Navne som Toby Alderweireld, Morgan Schneiderlin, Sadio Mané og Dusan Tadic var at finde på holdkortet, og de har alle skiftet til større klubber sidenhen, hvor de fleste af dem også har fået stor succes.

Sammen udgjorde de en forrygende stamme på holdet, hvor også italienske Graziano Pellè var en stor mundfuld for samtlige forsvarsspillere i Premier League med sin enorme fysik og store styrke i hovedstødsspillet.

Særligt defensivt havde Ronald Koeman formået at skabe et godt fundament, og med 33 indkasserede mål var det kun mesterholdet Chelsea, der formåede at lukke færre mål ind set over hele sæsonen.

Samtidig det Southampton også i stand til at score mål, og der var således kun fem mandskaber, der lavede flere mål end Koemans mandskab. Alt i alt var det med til at gøre Southampton til et hold, der pludselig var forventninger til fremadrettet.

Den store udskiftning på holdet var dog svær at undgå, og i de følgende år blev Southamton-mandskabet spredt for alle vinde. Således er det kun for alvor Ryan Bertrand, James Ward-Prowse og Shane Long tilbage fra holdet dengang, der stadig er profiler i dag.

Her er Southampton-mandskabet fra 2014/15-sæsonen:

Fraser Forster
Paulo Gazzaniga
Artur Boruc
Kelvin Davis
Toby Alderweireld
Maya Yoshida
Florin Gardos
José Fonte
Jack Stephens
Ryan Bertrand
Sam McQueen
Matt Targett
Nathaniel Clyne
Victor Wanyama
Morgan Schneiderlin
Jack Cork
Harrison Reed
Saphir Taider
Steven Davis
James Ward-Prowse
Gastón Ramírez
Filip Djuricic
Dusan Tadic
Sadio Mané
Eljero Elia
Jay Rodriguez
Shane Long
Graziano Pellè
Emmanuel Mayuka

Foretrukne startopstilling:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED